• Ondernemingsrecht advocaat

Ondernemingsrecht advocaat in Den Haag

Ondernemingsrecht

Als ondernemer krijgt u dagelijks te maken met het ondernemingsrecht. Of het nu gaat om het kiezen van een rechtsvorm, het opstellen of beoordelen van overeenkomsten, geldzaken of geschillen. Mr. Roland Carli staat u bij als deskundig ondernemingsrecht advocaat.

Onderneming starten

Het starten van een onderneming wordt steeds makkelijker en goedkoper. De keuze voor een rechtsvorm heeft echter veel juridische en economische gevolgen. Mr. Roland Carli adviseert al jaren (startende) ondernemers. Hij geeft u inzicht in de valkuilen en adviseert welke rechtsvorm het beste bij u past. Ook is het verstandig tijdig een en ander vast te leggen in een overeenkomst. Denk daarbij aan het opstellen van aandeelhoudersovereenkomsten, managementovereenkomsten en arbeidsovereenkomsten.

Conflict bestaande ondernemingen

Bent u met uw onderneming betrokken bij een in- of extern conflict of een rechtszaak? Dan kunt u niet zonder een ervaren advocaat in het ondernemingsrecht. Verschillende instanties kunnen in zo’n geval uw belangen behartigen, zoals een rechtsbijstandverzekeraar. Een advocaat met relevante proceservaring in het ondernemingsrecht weet echter uit ervaring wat haalbaar is en wat niet. Hij geeft u een eerlijke voorstelling van uw kansen in een rechtszaak. En zal u zo goed mogelijk verdedigen.

2015-2023 © Copyright - Carli advocaten