Advocatenkantoor in Den Haag

Over ons

Carli Advocaten is een kleinschalig advocatenkantoor in Den Haag. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, het Personen- & Familierecht en het Erfrecht. Carli Advocaten bestaat uit mr Roland M.S. Carli, mr Marina C. Carli-Lodder en chef de bureau Carolien Zemel-van der Weele.

Mr Roland M.S. Carli

Mr Roland Carli is gespecialiseerd in Ondernemingsrecht en Arbeidsrecht. Hij denkt mee met zijn cliënten en geeft ze graag een eerlijk beeld van hun situatie.

Mr Carli treedt op als advocaat voor particulieren en voor bedrijven. Door zijn jarenlange ervaring met het advocatenspreekuur van de KvK, is hij een waardevolle gesprekspartner voor ondernemers in verschillende branches.

‘Roland verstaat zijn vak en gaat altijd grondig te werk. Hij is een goede onderhandelaar, die komt tot een praktische en werkbare oplossing.’

Mr Carli is in 1956 geboren in Den Haag en studeerde Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Rijksuniversiteit Leiden. De Haagse rechtbank beëdigde hem in 1985 tot advocaat en procureur. Sindsdien is hij advocaat bij de Orde van Advocaten bij de Hoge Raad der Nederlanden.

Mr R.M.S. Carli heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht.

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied.

> LinkedIn profiel van mr Roland M.S. Carli

Mr Marina C. Carli-Lodder

Mr Carli-Lodder is gespecialiseerd in het Personen- en Familierecht en het Erfrecht, met specifieke financiële en bedrijfseconomische kennis. Ze lost haar zaken graag in een zo kort mogelijke periode op. Lukt dat niet, dan brengt ze deze snel ter zitting.

Mr Carli-Lodder wordt veelvuldig gevraagd als echtscheiding advocaat voor internationale scheidingen door instanties die werken met expats. Ze treedt op als vFAS advocaat in echtscheidingen op het allerhoogste niveau, maar ook bij minder draagkrachtige cliënten.

‘Marina is een zeer ervaren advocaat. Zij is doortastend, doelgericht en goed en snel met cijfers en jaarstukken. En dat is uniek in het Personen- en Familierecht.’

Mr Carli-Lodder werkte na haar studie Nederlands Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam als Accountmanager Corporate Clients bij een buitenlandse bank. In 1991 trad zij toe tot de advocatuur. Door haar achtergrond zijn ondernemingen en hun financiële verslaglegging voor Mr Carli-Lodder vertrouwd terrein. Ze is lid van de specialistenvereniging Familierecht Advocaten, Scheidings- bemiddelaars (vFAS). Ook is zij mediator.

Mr M.C. Carli-Lodder heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Personen -en Familierecht
  • Erfrecht.

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het geregistreerde rechtsgebied.

> LinkedIn profiel van mr Marina C. Carli-Lodder

Carolien Zemel-van der Weele

Carolien Zemel- van der WeeleCarolien Zemel-van der Weele is al sinds 2002 chef de bureau bij Carli Advocaten. Daardoor heeft zij grote kennis van dossiers en cliënten. Een aanspreekpunt met veel ervaring.

2015-2023 © Copyright - Carli advocaten